_
ReleaseTMS is op zoek naar leuke collega’s! Bekijk vacatures

Over ons

Onze mensen maken het verschil.

ReleaseTMS

Wij leveren onafhankelijke consultancy, realisatie en telecombeheerdiensten aan organisaties vanaf 100 medewerkers. Een efficiënte telecomomgeving en effectief telecombeheer verzekert bedrijven van optimale bereikbaarheid, uitstekende service en maximale controle over de telecomkosten. Met onze adviezen en diensten ondersteunen we CIO’s, ICT-managers, inkopers, finance managers, facility managers, telecommanagers en HR-managers.

ReleaseTMS is in 2004 opgericht door Erik Jan Keijzer en Mike Veen. Niet vanuit het niets: ze hadden ruime ervaring in de telecombranche. En wisten zo waar behoefte aan bestond: een telecom partner, onafhankelijk van providers en leveranciers. In staat om echt in het belang van de klant op te treden. Een bedrijf dat bovendien vooroploopt in (online) technologie, voortdurend investeert in zijn diensten en dat het beste team in huis heeft om daarvoor te zorgen. Met creativiteit en pragmatisme. Die combinatie vertaalt zich in effectieve oplossingen en uitstekende resultaten

Wij zoeken

ReleaseTMS is een groeiende organisatie. Wij werken voor grote klanten aan uitdagende projecten. Wij onderscheiden ons o.a. door het hoge niveau van onze medewerkers, motivatie en sterke teamgeest. Werken bij ReleaseTMS doe je met leuke collega’s in een positieve sfeer en met veel aandacht voor ontwikkeling.

Momenteel zoeken we

  • Een allround servicemanager
  • Accountmanager zakelijke markt

Contact

Wilt u meer weten over ons? Of over onze diensten?

ReleaseTMS  

info@releasetms.com

+31 (0)20 668 1818

© 2020 ReleaseTMS

ReleaseTMS  

info@releasetms.com

+31 (0)20 668 1818

© 2020 ReleaseTMS