Beheer

Uw telecom optimaal en efficiënt beheerd met goede service aan uw mensen. Wij regelen het.

24/7 Telecombeheer

Telecom heeft directe impact op de interne communicatie en de communicatie met de buitenwereld. Maar telecombeheer is niet uw kernactiviteit. Onze beheerdiensten bieden een praktische oplossing om uw telecombeheer goed en efficiënt te regelen. Ons portfolio is modulair, van het overnemen van de administratie, kostenbeheersing en de leveranciersrelaties tot volledig operationeel beheer. U hoeft dus alleen te doen waar u goed in bent, wij regelen de rest.

Zorgeloos beheer

Onze specialisten nemen alle operationele en administratieve taken over waar u niet aan toe komt of waarvoor de capaciteit of kennis ontbreekt. Zo zijn uw organisatie en medewerkers verzekerd van professionele en persoonlijke service van hoog niveau.

Proactieve support

ReleaseTMS kent uw telecombeleid en combineert dit met expliciete kennis van uw organisatie en activiteiten. Onze mensen weten wat er speelt en anticiperen daarop. Verder is een actueel beeld van de kosten en behoeften de perfecte basis voor continue optimalisatie. Outsourcen aan ons betekent automatisch proactief telecomadvies. Zo profiteren u en uw mensen maximaal van onze kennis, ervaring en aanpak.

Service op maat

We weten dat elke organisatie uniek is en zoekt naar de ideale balans tussen optimale bereikbaarheid en investeringen. Als u het beheer van uw communicatieomgeving aan ons uitbesteedt, weet u zeker dat het goed geregeld is. Uw mensen krijgen professionele support op de manier die u wenst. Wij bieden operationeel telecombeheer, zoals aanvragen, activeren, blokkeren van toestellen en simwissels. Ook support op hardware regelen we, inclusief reparatie. En niet onbelangrijk: u heeft altijd inzicht in de kosten van uw telecom.

Professioneel beheer met één aanspreekpunt

Hoog serviceniveau naar medewerkers

Verlaging van de Total Cost of Ownership

Continuïteit en flexibiliteit zonder inzet eigen personeel

Gegarandeerd onafhankelijke, uw belang altijd voorop

Alles onder controle

Kosten onder controle houden is een standaard onderdeel van onze beheerdiensten. Onafhankelijk van uw operator. Daarom gebruiken we TelcoView, onze eigen Telecom Expense Management oplossing die zorgt voor inzicht en controle. TelcoView is een SaaS-oplossing en kunt u ook los van onze beheerdiensten afnemen. U bespaart veel tijd en geld. Of u nou 100 of 25.000 telefoons in beheer heeft.

Support en reparatieservice

Als uw mensen een probleem met hun mobiele telefoon hebben, wilt u dat ze zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn. We regelen het complete traject, van pick-up tot reparatie. Vaak is het toestel nog dezelfde dag gerepareerd terug bij de gebruiker. Dat doen we vakkundig en snel, want we begrijpen het belang van bereikbaarheid voor uw productiviteit en de service naar uw eigen klanten. En daar handelen we steeds naar.

Contact

Wilt u weten wat telecombeheer op maat voor uw organisatie betekent? Of meer informatie over onze Telecom Expense Management dienst.

ReleaseTMS  
info@releasetms.com
+31 (0)20 668 1818
© 2019 ReleaseTMS

 

Home  |  Advies  Realisatie  Beheer  Over Ons

 

 

ReleaseTMS  
info@releasetms.com
+31 (0)20 668 1818
© 2019 ReleaseTMS