Workshops

ReleaseTMS biedt workshops aan waarin we uw telecomvraagstukken én oplossingsrichtingen in kaart brengen. Onze kennis en ervaring staan hierin geheel tot uw beschikking. De workshops zorgen voor inzicht en geven handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Voorbereiding en uitvoering door onze ervaren consultants, bij u op locatie of bij ons in Amsterdam.

Ons programma bestaat uit de volgende workshops:

  1. CYOD: kies je eigen telefoon van de zaak
  2. Telefonie strategie, van visie naar implementatie
  3. Inkopen Telefonie
  4. Workshop op maat


Workshop CYOD: kies je eigen telefoon van de zaak

Wilt u medewerkers keuzevrijheid geven in het kiezen van de mobiel van de zaak? Een goede CYOD regeling zorgt er voor dat medewerkers de mobiele telefoon kiezen die aansluit bij hun zakelijke- en privé behoeften, en waarmee zij maximaal bereikbaar, productief en tevreden zijn.

ReleaseTMS heeft veel ervaring in het opstellen, implementeren en beheren van CYOD regelingen. Onze ervaringen delen wij graag met u. Daarom bieden wij u een interactieve workshop waarin we ingaan op CYOD voor uw situatie. We gaan onder andere in op financiële aspecten en de business case, maar ook op organisatorische en technische aspecten. Het resultaat is een antwoord op de vraag of CYOD voor uw organisatie een goede optie is.

 

Workshop Telefonie Strategie

Heeft uw organisatie een visie en een strategie met betrekking tot telefonie? Ondersteunt uw telefoniebeleid uw medewerkers optimaal bij hun dagelijkse werkzaamheden?

ReleaseTMS begeleidt jaarlijkse vele klanten bij het ontwikkelen van een telefonie visie, strategie en beleid. De ervaringen die wij hiermee opdoen delen wij graag met u. Daarom organiseren wij voor CIO’s, ICT managers en facility managers een interactieve workshop, waarin u onder leiding van een ervaren consultant zelf aan de slag gaat.

 

Workshop Inkopen Telefonie

Uw telefonie contract loopt binnenkort af. Heeft u voldoende tijd en kennis beschikbaar om tot het meest optimale resultaat te komen?

ReleaseTMS begeleidt jaarlijks vele telefonie inkooptrajecten en aanbestedingen. De ervaringen die wij hiermee opdoen delen wij graag met u. Daarom hebben wij voor inkoopmanagers en ICT managers een interactieve workshop ontwikkeld, waarin u onder leiding van een ervaren consultant, zelf aan de slag gaat met uw inkooptraject.

 

Workshop op maat

Heeft u een specifiek of juist een algemeen telecom vraagstuk waar u een keer met onafhankelijke specialisten dieper op in wilt gaan?

ReleaseTMS heeft veel ervaring met het ontwikkelen van uw visie op communiceren, intern met uw collega’s en met de buitenwereld. Wij weten wat er mogelijk is en hoe u de mogelijkheden het beste kunt inzetten. Onze telecommunicatie ervaring strekt zich uit van traditionele vaste en mobiele telefonie tot Unified Communications, data netwerken, Vast/Mobiel integratie en IoT. Onze kennis en ervaring stellen we graag in workshops tot uw beschikking. Het resultaat van de workshop is een duidelijk aan de praktijk getoetst antwoord op de door u geformuleerde vraagstelling.

Meer informatie?

mail

of bel 020 668 18 18