ReleaseTMS voor telecom operators

Met het operator portfolio van ReleaseTMS kunt u uw eigen dienstenpakket verder uitbreiden. En zo voldoen aan de wensen en verwachtingen van uw klanten. Of het nu gaat om operator TEM of maatwerk oplossingen.

Operator TEM

Onderdeel van ons operatorfolio is bijvoorbeeld een Telecom Expense Management-dienst (TEM), maar ook selfservice- en electronic bill presentment diensten. Daarmee kunt u de telecomadministratie van uw klanten uit handen nemen en inzicht geven in hun telecomkosten. Tegelijkertijd wordt uw supportafdeling ontlast, want er komen minder vragen over facturen en klanten kunnen meer zelf regelen.

Telecom portals

Wij richten telecom portals in zoals u dat wilt. Uiteraard leveren we deskundige ondersteuning met trainingen en 24/7-support. Via de portals biedt u vervolgens de geselecteerde diensten aan uw klanten aan, aangevuld met uw eigen diensten. In uw eigen huisstijl. En als u wilt gemanaged. De portals worden geleverd als SaaS, onafhankelijk van uw eigen IT-omgeving en praktisch ‘off the shelf’, dus u hoeft geen tijd en moeite te steken in de installatie. U kunt meteen van start.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ReleaseTMS voor u in petto heeft? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.