Telecombeheer, zelf doen of uitbesteden?

Goed functionerende telecommunicatie is een belangrijke randvoorwaarde voor een efficiënte bedrijfsvoering. Maar door het groeiende aantal devices en platformen, de diversiteit aan leveranciers en wensen van gebruikers, wordt het beheer van telecommunicatie steeds complexer. Bij veel organisaties is pro-actief telecombeheer echter afwezig, of niet efficiënt en effectief ingericht. ReleaseTMS biedt hiervoor de oplossing: TelcoCare.

Met TelcoCare besteedt u het telecombeheer uit aan de specialist, die in lijn met het ICT beleid van uw organisatie, het telecombeheer uitvoert. Waarbij we uitgaan van de bestaande leverancier-relaties, gewenste SLA niveau’s, aansluiting op uw servicedesk en specifieke wensen en eisen van uw organisatie.

TelcoCare is modulair

TelcoCare is modulair, we nemen enkel het telecombeheer over op de onderdelen waar u zelf geen capaciteit en kennis voor in huis heeft. Bovendien adviseren we structureel en proactief over verdere verbetering van processen, toepassing van innovaties, optimalisering van contracten en daarmee verlaging van kosten.

De voordelen van TelcoCare

  • U bespaart op uw telecomkosten.
  • Professioneel beheer van uw telecom, met één aanspreekpunt.
  • Grote flexibiliteit, u kunt ieder moment nieuwe modules toevoegen.
  • U kunt zich 100% richten op uw kernactiviteiten.
  • Gegarandeerd onafhankelijke ondersteuning, uw belang staat voorop.

Resultaten

Met TelcoCare weet u zeker dat uw telecomomgeving uitstekend beheerd wordt. Bovendien is uw telecom administratie altijd up-to-date, en heeft overzicht en inzicht in de telecomkosten. Door ons uw telecomomgeving te laten beheren, kunt u zich 100% op uw kernactiviteiten richten.

Meer weten?

Mail

of bel 020 668 18 18