Telecom Scans

ReleaseTMS biedt verschillende telecom scans aan waarmee we (middel)-grote organisaties helpen om inzicht te krijgen in hun telecom situatie. Deze organisaties gebruiken dit inzicht vervolgens in gesprekken over contractverlenging, contractmanagement en het oplossen van geschillen met telecomproviders.

Deze scans zijn binnen enkele werkdagen leverbaar. Naast een korte intake, hebben we hiervoor recente digitale facturen en de contracten met uw telecom provider nodig. De resultaten leveren we op in een heldere rapportage met quicks wins en aanbevelingen, waarmee organisaties direct aan de slag kunnen!

Telecom Optimalisatie Scan

Heeft u het gevoel dat u uw telecomsituatie niet goed in beeld heeft? Dat u onnodige kosten maakt, maar niet precies weet waar die zitten? Met de Telecom Optimalisatie Scan brengt ReleaseTMS snel en zorgvuldig uw mobiele telecom kosten in beeld. U krijgt inzicht in:

  • Verdeling maandelijkse kosten en gebruikskosten per medewerker, afdeling en divisie
  • Onnodige kosten zoals 0900-nummers; excessief gebruik en mogelijk misbruik
  • Top 10 gebruikers per kostensoort; ongebruikte abonnementen

Graag ondersteunen we u ook met het realiseren van de besparingen.

Contract Compliancy Scan

Zij er verschillen tussen de facturen en de contractafspraken met uw telecomprovider? Worden de juiste tarieven en kortingen toegepast? Met de Contract Compliancy Scan helpt ReleaseTMS u deskundig en pragmatisch met het controleren van de contractafspraken, en de juiste toepassing over de afgelopen 12 maanden. U krijgt:

  • Contract analyse op hoofdlijnen, en detail analyse in MS Excel
  • Overzicht met onjuist gefactureerde bedragen, zowel te hoog als te laag
  • Advies hoe een te ontvangen bedrag te claimen bij uw provider

Graag helpen we u bij een eventuele claim, of adviseren we u bij het opstellen of heronderhandelen van het contract met uw telecomprovider.

Aanvragen of meer weten?

Mail

Of bel 020-668 18 18