Over RTMS

ReleaseTMS levert onafhankelijke consultancy en telecom management diensten aan (middel)grote organisaties. Wij zorgen voor een efficiënte telecom omgeving en effectief telecom beheer, met als resultaat optimale bereikbaarheid, uitstekende service aan gebruikers en controle over uw telecom kosten.

Wij helpen hiermee ICT inkopers, CIO’s en ICT managers, Telecombeheerders, Finance managers, Facility Managers en HR managers.Tevens ontwikkelen we oplossingen voor telecom dealers en operators.

Hoe het begon

In 2004 richtten Erik Jan Keijzer en Mike Veen ReleaseTMS op. Niet vanuit het niets: ze hadden allebei ruime ervaring in de telecombranche. En wisten zo waar behoefte aan bestond: aan een telecom partner, onafhankelijk van providers en leveranciers. In staat om echt in het belang van de klant op te treden. Een bedrijf dat bovendien vooroploopt in (online) technologie, voortdurend investeert in zijn diensten en dat het beste team in huis heeft om daarvoor te zorgen. Met een flinke dosis creativiteit en pragmatisme. Die combinatie vertaalt zich in effectieve oplossingen en uitstekende resultaten.