Praktische apps voor uw vakantie

Geplaatst door ReleaseTMS

De mobiele telefoon is tegenwoordig onmisbaar tijdens vakanties. Niet om alsnog gestoord te worden, maar juist om optimaal van uw welverdiende rust gebruik te maken. Hieronder enkele praktische tips die uw vakantie makkelijker en nóg aangenamer maken.   Douane reizen: Of u nou heen of terug reist, het is altijd belangrijk om te weten wat… Read more »

Zakelijk vernieuwen met VoIP

Geplaatst door ReleaseTMS

Op de telecommarkt maakt het bellen op basis van het Internetprotocol (IP) een groei door. Hierdoor worden traditionele telefooncentrales steeds vaker ingeruild. Voice over IP, oftewel VoIP, blijkt uit recent onderzoek te winnen aan populariteit binnen het zakenleven. Het versterkt de mobiliteit van de gebruiker vanwege de ruime toegankelijkheid in tegenstelling tot traditionele vaste telefonie.  … Read more »

Eén mobiel voor alles

Geplaatst door ReleaseTMS

Waar begin 2009 nog een duidelijke daling in het aantal zakelijke mobieltjes zichtbaar was stijgt dit aantal tegenwoordig juist weer sterk. Dit komt onder andere doordat veel bedrijven de stap naar “Het Nieuwe Werken” zetten. Deze stap werd vaak geïnitieerd vanuit kostenbesparingsperspectief maar heeft nu een nieuwe impuls gekregen. Een impuls die ontstaat doordat de… Read more »

Jetvandezaak in de amusementsbranche

Geplaatst door ReleaseTMS

Steeds meer organisaties bieden hun werknemers keuze bij het uitzoeken van een mobiel van de zaak. De voordelen van keuzevrijheid gelden voor iedere branche. Sinds kort faciliteert Jetvandezaak een grote speler in de amusementsbranche in deze keuzevrijheid.   Voor deze organisatie waren drie punten van belang: een snelle implementatie, een duidelijke webshop en een overzichtelijk… Read more »

Helft werknemers ontevreden over zakelijke mobiel

Geplaatst door ReleaseTMS

Jaarlijks voor miljoenen euro’s aan mobiele telefoons verspild   Jetvandezaak.nl onderzocht de tevredenheid van werknemers over de zakelijke mobiele telefoon. Meer dan de helft van de werknemers bleek ontevreden met de mobiel van de zaak. Eén derde van de ondervraagden is zelfs zó ontevreden dat zij de telefoon van de werkgever in het geheel niet… Read more »