Praktische apps voor uw vakantie

Geplaatst door ReleaseTMS

De mobiele telefoon is tegenwoordig onmisbaar tijdens vakanties. Niet om alsnog gestoord te worden, maar juist om optimaal van uw welverdiende rust gebruik te maken. Hieronder enkele praktische tips die uw vakantie makkelijker en nóg aangenamer maken.   Douane reizen: Of u nou heen of terug reist, het is altijd belangrijk om te weten wat… Read more »

Zakelijk vernieuwen met VoIP

Geplaatst door ReleaseTMS

Op de telecommarkt maakt het bellen op basis van het Internetprotocol (IP) een groei door. Hierdoor worden traditionele telefooncentrales steeds vaker ingeruild. Voice over IP, oftewel VoIP, blijkt uit recent onderzoek te winnen aan populariteit binnen het zakenleven. Het versterkt de mobiliteit van de gebruiker vanwege de ruime toegankelijkheid in tegenstelling tot traditionele vaste telefonie.  … Read more »

Eén mobiel voor alles

Geplaatst door ReleaseTMS

Waar begin 2009 nog een duidelijke daling in het aantal zakelijke mobieltjes zichtbaar was stijgt dit aantal tegenwoordig juist weer sterk. Dit komt onder andere doordat veel bedrijven de stap naar “Het Nieuwe Werken” zetten. Deze stap werd vaak geïnitieerd vanuit kostenbesparingsperspectief maar heeft nu een nieuwe impuls gekregen. Een impuls die ontstaat doordat de… Read more »

Jetvandezaak in de amusementsbranche

Geplaatst door ReleaseTMS

Steeds meer organisaties bieden hun werknemers keuze bij het uitzoeken van een mobiel van de zaak. De voordelen van keuzevrijheid gelden voor iedere branche. Sinds kort faciliteert Jetvandezaak een grote speler in de amusementsbranche in deze keuzevrijheid.   Voor deze organisatie waren drie punten van belang: een snelle implementatie, een duidelijke webshop en een overzichtelijk… Read more »

Helft werknemers ontevreden over zakelijke mobiel

Geplaatst door ReleaseTMS

Jaarlijks voor miljoenen euro’s aan mobiele telefoons verspild   Jetvandezaak.nl onderzocht de tevredenheid van werknemers over de zakelijke mobiele telefoon. Meer dan de helft van de werknemers bleek ontevreden met de mobiel van de zaak. Eén derde van de ondervraagden is zelfs zó ontevreden dat zij de telefoon van de werkgever in het geheel niet… Read more »

Jetvandezaak maakt Katwijk blij!

Geplaatst door ReleaseTMS

Jetvandezaak stond op het ‘OverHetNieuweWerken congres’ te Veenendaal. Dit congres stond volledig in het teken van Het Nieuwe Werken waarin flexibiliteit, resultaten en tevreden werknemers centraal staan. Choose Your Own Device beleid sluit daar natuurlijk perfect op aan. Jetvandezaak kon dus niet ontbreken op het OHNW Congres. Onderdeel van de Jetvandezaak-stand was onze prijsvraag. Deelnemers konden het… Read more »

sanquin plasmaproducten

Klantcase: Full-service telefoniebeheer

Geplaatst door ReleaseTMS

Als gevolg van de nieuwe organisatie moest bij Sanquin Bloedvoorziening de telefonie infrastruc­tuur worden aangepast. Bovendien was Europese aanbesteding nodig vanwege aflopende telefonie­contracten. ReleaseTMS is gevraagd om te ondersteunen bij het opstellen van de telefoniestrategie, het inkooptraject te begeleiden en de implementatie en het beheer van de nieuwe telefonie omgeving uit te voeren. Meer weten over onze… Read more »

Jetvandezaak aanwezig op congres HNW

Geplaatst door ReleaseTMS

Jetvandezaak was 8 december prominent aanwezig op het congres van Overhetnieuwewerken.nl, met deelnemers vanuit HR, ICT en Facilitair Management. Veel interessante gesprekken gevoerd over beleid, implementatie en uitvoering van het zelf kunnen kiezen van een zakelijke mobiele telefoon, oftewel Choose Your Own Device (CYOD). Lees meer in het verslag op ohnw.nl  

JET, je eigen telefoon van de zaak

ReleaseTMS introduceert Jetvandezaak.nl

Geplaatst door ReleaseTMS

Jetvandezaak speelt in op de voordelen die organisaties hebben als ze medewerkers zelf een mobiele telefoon van de zaak laten kiezen. Voordelen als hogere productiviteit, betere bereikbaarheid en grotere tevredenheid. Lees verder op jetvandezaak.nl.