Het Loodswezen

Het Loodswezen heeft ruim 400 personeelsleden. Zij zorgen met 470 registerloodsen in de havens voor circa 97.000 scheepsbewegingen.

De diensten van ReleaseTMS bieden ons de mogelijkheid om via één platform de aansluitingen te beheren en financieel het overzicht te behouden.

Richard Donselaar, Hoofd ICT Services

Argos

Argos is de grootste onafhankelijke speler op de West-Europese oliemarkt, met 690 werknemers en ruim 100 tankstations actief in 10 landen.

Wij hebben een gevarieerd telecom beleid. Gelukkig houden we makkelijk overzicht dankzij het telecombeheerplatform van ReleaseTMS. En de administratie is altijd up-to-date.

Paul Aartsen, Projectleider ICT

NIKE

NIKE is wereldwijd marktleider op het gebied van sportschoenen, kleding en accessoires. NIKE heeft meer dan 33.000 medewerkers en winkels in meer dan 180 landen.

ReleaseTMS helpt ons de telecomadministratie op te schonen. Een zeer klantgerichte aanpak, en met een goede marktkennis en ervaring. Na zes maanden hadden we de doelen voor het jaar gerealiseerd.

Alex Peters, Regional Procurement Manager Retail, Facilities & IT

Woonbron

Woonbron is een woningcorporatie met ca. 45.000 woningen in de regio Rotterdam.

Wij zijn echt ontzorgd bij de inkoop van telecom infrastructuur. De begeleiding en de communicatie naar de leveranciers waren zeer professioneel. De kostenbesparing is flink boven verwachting uitgekomen

Marcel Vogel, manager I&A

ReleaseTMS werkt o.a. voor:

logo wooncorporatie Woonbron