Jetvandezaak in de amusementsbranche

Geplaatst door ReleaseTMS.

Steeds meer organisaties bieden hun werknemers keuze bij het uitzoeken van een mobiel van de zaak. De voordelen van keuzevrijheid gelden voor iedere branche. Sinds kort faciliteert Jetvandezaak een grote speler in de amusementsbranche in deze keuzevrijheid.

 

Voor deze organisatie waren drie punten van belang: een snelle implementatie, een duidelijke webshop en een overzichtelijk bestelproces voor de werknemers. Om aan deze behoefte te voldoen is ReleaseTMS meteen aan de slag gegaan.

De webshop werd binnen twee weken ingericht, geheel volgens de wens van de klant. Dat betekent dat er alleen producten in het assortiment staan die de organisatie vooraf selecteert en dat voor iedere gebruiker duidelijk is wat het budget is.

Daarnaast is per product meteen zichtbaar welk deel vergoed wordt en wat de eigen bijdrage van de werknemers is. Hierdoor weten werknemers direct waar zij aan toe zijn.

Het succesverhaal van deze organisatie laat zien dat keuzevrijheid helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn met Jetvandezaak. Door goed te luisteren naar de wensen van organisaties en een platform dat is ontwikkeld voor het faciliteren van telefoonregelingen is Jetvandezaak in staat elk telefoonbeleid te faciliteren. Snel, duidelijk, onafhankelijk en met een webshop op maat. Zo wordt het kiezen van uw nieuwe telefoon weer een feestje!