Je Eigen Telefoon (JET) van de zaak

Een mobiele telefoon van de zaak is essentieel voor de bereikbaarheid van medewerkers maar is ook een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Met Choose your Own Device (CYOD) voldoet de telefoon van de zaak aan zowel de privé- als de zakelijke behoefte. Maar hoe faciliteert u dit, met behoud van data veiligheid, beheer en ondersteuning?

ReleaseTMS heeft veel kennis en ervaring met het inrichten, implementeren en beheren van CYOD / zakelijke telefoonregelingen. Met deze kennis zijn, onafhankelijk van operators en hardware leveranciers, twee diensten ontwikkeld: JET Compleet en JET Basis.

 

JET Compleet

Dit is een full service dienst. Van het opstellen van beleid, de implementatie, de configuratie en levering van de toestellen tot en met support van uw medewerkers bij ingebruikname.

U krijgt uw eigen omgeving in onze online portal. Op basis van uw beleid maken uw medewerkers in de webshop  een keuze uit de geselecteerde modellen. De eigen bijdrage wordt betaald via iDeal of verrekend met het salaris.

Ook de operationele beheerstaken zoals support aan gebruikers, nummerporteringen, SIM-wissels, garantieafhandelingen, oplossen van storingen en vervangende toestellen nemen wij voor onze rekening. Al deze activiteiten zijn inzichtelijk via een online dashboard.

Voordelen van JET Compleet

  • Geen extra druk op HR of ICT bij uitrol en beheer
  • Hoge medewerkerstevredenheid
  • Financiële afhandeling van de eigen bijdrages binnen de portal
  • Continu inzicht en controle
  • Altijd telecom kennis binnen handbereik

 

JET Basis

Als u zelf de operationele processen wilt beheren, kiest u voor JET Basis. Wij richten de portal in met het door u geselecteerde assortiment en conform uw telefoniebeleid. U nodigt zelf de medewerkers via de portal uit, waarna zij in de webshop een toestel kiezen, een order plaatsen en de eigen bijdrage betalen. Uw eigen service organisatie handelt de aanvraag verder af.

Alle aanvragen worden in de portal vastgelegd, dus uw administratie is altijd actueel en bijgewerkt. Door de flexibiliteit van de portal wordt elk beleid en iedere vergoedingsregeling ondersteund.

Voordelen van JET Basis

  • Ondersteuning van iedere telefoonregeling
  • Online portal ondersteunt de volledige werkstroom
  • Financiële afhandeling van de eigen bijdrages binnen de portal
  • Continu inzicht en controle

Meer weten?

Mail

of bel (0)20 668 18 18