Telecom Consultancy

Heeft u ondersteuning nodig bij het ontwikkelen van een telecom visie en strategie? Of bij de migratie en implementatie van uw nieuwe telefonie platform? Of een second opinion over het verlengingsvoorstel van uw provider?

ReleaseTMS heeft ruime kennis en ervaring in het ondersteunen van organisaties bij het vormgeven van telecom strategie en beleid. Wat voor telecomvraag u ook heeft, wij helpen u met strategische en praktische begeleiding. En onafhankelijk van leveranciers en providers, dus gegarandeerd in úw belang.

Telefonie Visie, Strategie en Beleid

Innovaties als vast/mobiel integratie en hosted voice, trends als BYOD en CYOD, hoe gaat u daarmee om? Veel organisaties zien zich genoodzaakt om hun telecomstrategie en telefoniebeleid aan te passen aan de wensen van de markt en medewerkers. ReleaseTMS kan u hierbij ondersteunen, zodat u verzekerd bent van een toekomstvaste strategie en bijbehorend beleid.

Inkoop advies telefonie

ReleaseTMS kent de telecommarkt door en door. Heeft jarenlange ervaring. En ontwikkelt zelf producten en diensten voor (groot)zakelijke telefonie-afnemers, telecomdealers én telecomproviders. Wij weten dus wat er speelt, wie de spelers zijn en wat er allemaal mogelijk is. En daar kunt u van profiteren.

Bijvoorbeeld als u bezig bent met aanbestedings- en offertetrajecten en leveranciersselectie. Wij begeleiden u hierin of nemen u het hele traject uit handen. Ook als het gaat om Europese of multinationale aanbestedingen. Met onze marktkennis bezorgen wij u het meest effectieve dienstenpakket tegen de beste voorwaarden. Uiteraard op basis van uw strategische behoeften en wensen.

Meer weten?

Mail

Of bel 020 668 18 18